PICTURA PE FATA SI PE CORP

PICTURĂ PE FAȚĂ

Facepainting-ul este o super distracție la petreceri, zile de naștere, botezuri, nunti, evenimente de halloween pentru copii  și pentru adulți.

Se realizează design de printese, flori, animale, eroi din desenele animate sau orice idee creativă aveți.

Cu ajutorul culorilor vi ale artistului, diferite personaje prind viață pe chipul doritorilor și se contopesc cu formele feței în cel mai creativ mod posibil. Tigru, fluturaș, pisică sau monștrii de Halloween sunt doar câteva din preferințele copiilor, dar și adulților în materie de facepainting.

Materialele folosite pentru pictura pe față si pe corp sunt pe baza de apa, non-toxice, speciale pentru piele astfel încat nu există riscuri. Culorile se usucă repede și se îndepartează foarte ușor cu apă și putin săpun.

Prețul diferă în fucție de numărul copiilor/adulților sau poate fi stabilit per oră.

Pentru Evenimente ne puteti suna la numarul de telefon 0721310358

VREAU O REZERVARE SI O OFERTA

Puteti face o rezervare online prin intermediul acestui calendar si veti primi o OFERTA prin email sau telefon. Va rog sa selectati ziua evenimentului si sa completati acest formular.

Puteti scrie aproximativ cate persoane vor participa si aproximativ cate ore credeti dv. ca va fi necesar pentru acest serviciu. Deobicei per ora sunt pictate pe fata aproximativ 10-15 persoane.

Daca nu stiti cate persoane vor fi doritoare de facepainting sau cate ore vor fi necesare, puteti completa casuta cu x.

Calendarul se încarcă...
1053599170 - PICTURĂ PE FAȚĂ SI PE CORP

PICTURA PE BURTICI DE GRAVIDE

Bodypainting-ul este o metoda creativa  pentru mămicile care doresc să își decoreze burtica pentru a avea o amintire memorabilă înainte să li se nască pruncul.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0