• Prețul și plata

Prețurile aferente produselor nu includ cheltuielile transportului. Acestea vor fi calculate separat, în coș . În cazul în care alegeți transportul prin curier rapid și nu aveți adresa de livrare  în raza sa de acoperire vor exista costuri suplimentare de care veți fi anunțat telefonic.

Prețul de livrare prin curierul rapid este in valoare de 24 lei.

Prețul de livrare prin posta română are un cost de 14 lei. 

Pretul de livrare in orasul Brasov are costul de 5 lei.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru bunurile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

  • Livrare

Vânzătorul se obligă să expedieze produsele în sistem de curierat door-to-door către Client prin serviciul propriu de curierat în raza localității Brașov și prin servicii de curierat extern și curierat rapid.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa selectate în momentul validarii Comenzii pe site și stabilirea orei de livrare.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar stabilit telefonic între Client și Curier, în caz contrar Clientul va supora taxa de transport aferentă unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi indeplinită de catre lilymokusart.com, la momentul predarii produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sarbatoare(Craciun, Pasti, Black Friday etc.) care poate duce la intarzieri.