Protecția datelor GDPR

 

 

I.Politică de confidențialitate

Acest document conține informații despre datele cu caracter personal colectate de PFA Dima Lidia-Vasilica, în calitate de operator al acestui site lidiakuneca.com

Sunt colectate si prelucrate doar datele care sunt necesare pentru a vă oferi cea mai plăcută experiență legată de site. În general, sunt prelucrate următoarele tipuri de date despre dumneavoastră:

-nume și prenume

-adresă

-numar de telefon

-adresă de email

-informații despre produsele și serviciile achiziționate

-interese și preferințe legate de produsele din magazinul online si postarile acestui site

 

II. Efectuarea de cumpărături în magazinul online

Puteți efectua cumpărături plasând produse in coș, iar ulterior finalizați o comandă. Puteți efectua cumpărăturile pe website-ului magazinului online sau prin telefon după ce acceptați în prealabil Termenii și Condițiile site-ului lidiakuneca.com

De fiecare dată cand plasați o comandă vă sunt colectate următoarele date: nume, prenume, adresă de livrare, numar telefon.

Când vă confirmăm comanda sau vă anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare vor fi prelucrate: număr de telefon sau după caz adresa de email, pentru a vă informa despre situația comenzii/livrarii.

După caz, datele dumneavoastră personale pot fi împărtășite cu anumiți furnizori de curierat rapid, servicii poștale în vederea efectuării operațiunilor de livrare, plată, procesare comandă.

Livrarea produselor se va face la adresa indicată, prin curierii noștrii cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor: nume, prenume, adresă de livrare, număr telefon, valoarea sumei plătibilă ramburs(dupa caz)

 

III. Cât timp sunt păstrate datele

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul lidiakuneca.com. Acestea sunt stocate pe perioadă nedefinită, avand posibilitatea de a le modifica sau sterge in orice moment.

 

IV. Întrebări și solicitări privind protecția datelor

Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau detalii de care aveți nevoie cu privire la  prezenta Prelucrare a datelor.

Ne puteți contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal la numărul de telefon 0721310358 sau la adresa de email [email protected]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0